DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

Muilwijk Installatietechniek verzorgt alles wat met elektrische installaties te maken heeft, van begin tot eind. Of het nu gaat om het installeren van nieuwe systemen, het inspecteren van bestaande installaties of het renoveren ervan, wij staan voor u klaar!

We creëren de perfecte verlichting voor binnen en buiten, besparen energie en verbeteren uw ruimtes. Als erkende Solar Specialist bieden we op maat gemaakte zonne-energieoplossingen. Ook voor laadpalen en accu’s voor elektrische voertuigen kunt u bij ons terecht. Kies voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

DIENSTEN

COMPLETE INSTALLATIE

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij verzorgen het volledige elektrische installatieproces van begin tot eind. Van planning en ontwerp tot installatie en afwerking.

KEURING EN INSPECTIE

Met onze accreditatie voor NEN1010 en NEN3140 voeren we grondige keuringen en inspecties uit om ervoor te zorgen dat uw installaties voldoen aan alle wettelijke normen en veiligheidsvoorschriften. We leveren gedetailleerde keuringsrapporten op.

RENOVATIE

Wanneer het tijd is om uw elektrische installaties te vernieuwen, staan wij klaar om u te helpen. Wij verzorgen complete renovaties, waarbij we de oude systemen vervangen door nieuwe, efficiënte en veilige installaties.

VERLICHTING

Onze verlichtingsoplossingen omvatten binnen- en buitenverlichting. We zorgen voor de juiste sfeer, praktisch gebruik en besparen energie.

ZONNEPANELEN

Als erkend Solar Specialist bieden wij op maat gemaakte zonnepanelenoplossingen voor zowel woningen als bedrijfsruimten. Met aandacht voor duurzaamheid en efficiëntie, helpen wij u bij het realiseren van een groenere toekomst met betrouwbare zonne-energie.

LAADPALEN EN ACCU'S

Met onze kennis van laadpalen en accu’s voor elektrische voertuigen bieden we volledige oplossingen, zowel voor thuis als op de werkplek. Van installatie van laadpalen van diverse afmetingen tot het implementeren van bijbehorende accu-opslagmogelijkheden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ontdek de mogelijkheden voor uw project en neem gerust contact met ons op. 

We bespreken graag uw ideeën en bieden u een vrijblijvende offerte op maat aan!

Scroll naar boven